Yhteistyökumppanit

Emil Ruusuvuori

20-vuotias Emil Ruusuvuori tekee tällä hetkellä vankkaa nousua tennismaailman huipulle. Tennissensaatio nousee ATP-listalla kuin raketti ja on kipuamassa sadan parhaan joukkoon maailmanlistalla. Hoidamme Emilin taloushallintoa.

Kuva: Tennisliitto

Niki Tuuli

Olemme mukana Niki Tuulen vauhdissa uudessa Moto GP -sarjan MotoE-luokassa. Niki ajaa Aki Ajon Ajo Motorsport -tallissa. Vastaamme Nikin taloushallinnosta. ​

© Jenni Manninen

Hämeenlinnan lentopallokerho

Hämeenlinnan lentopallokerho on naisten 10-kertainen Suomen mestari. Ehdotonta huippua alallaan aivan kuten mekin ! Vastaamme lentiskerhon taloushallinosta.

Patrik Niklas-Salminen, Tennis

Olemme Patrikin mukana rakentamassa ammattilaisuraa osakeyhtiömuodossa. Patrik on junioreiden ATP-listalla ollut sijalla 23, tämän hetkisen rankingin voit tarkastaa alla olevasta linkistä. ​ Vastaamme Patrik N-S Oy:n taloushallinnosta.

Kytönen Motorsport, enduro ja motocross

Kytönen Motorsport on Husqvarnan virallinen kilpatalli Suomessa ja toiminta-ajatuksena on nuorten kuskien ajattaminen enduron ja motocrossin EM ja MM -sarjoissa. Tiimiä johtaa pitkäaikainen asiakkaamme enduron maailmanmestari Vesa Kytönen.

Vastaamme Kytönen Motorsportin taloushallinnosta

Robert Ven, Soutu

Robert on soudun moninkertainen Suomen mestari, mutta vielä ei vauhti riittänyt Rion olympialaisiin. Jatkamme matkassa…